Wanneer:
20 september 2020 @ 14:00 – 17:30
2020-09-20T14:00:00+02:00
2020-09-20T17:30:00+02:00
Waar:
Wilhelminapark Wormerveer
Wandelweg 53
Wormerveer
Contact:
Ellis van Atten
0629340260

Maak een wandeling en laat je verrassen door woordkunstenaars; dichters, verhalenvertellers, woorddansers, theatermakers. En ga zelf aan de slag met woordkunst tijdens verschillende workshops.

Wat er te doen is:

Vlakbij de muziektent klinken woorden met muziek – variërend van rap tot lieve liedjes – van Dion&Haas, Vosvoor en Zuensei.

Verhalen – Vertellers Jacob Passander, Oscar Plomp, Sybe Dijkstra, Giovanni Masetti brengen in hun eigen tent verhalen.

Een poëtische reis door het park maak je met dichteres en liedjesschrijfster Joke Kaviaar. Van achter of uit de bomen kunnen zomaar dichters en gedichten verschijnen; veelal uit Zaanstad.

Dichters –  door het park heen zwerven dichters die je zomaar verrassen met poëzie. Gerrit van den Nieuwendijk, Martha Schaap, Gerda van Dijk, Ellis van Atten, Michelle Drion en anderen.

THEATER – Leerlingen van Theatermijn brengen hun zelfgeschreven teksten theatraal tot leven.

Woordkunst om te doen! – Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Bij dee FluXus PoëzieWerkplaats kun je een rijmspel spelen. Stadsdichter Ellis van Atten neemt een kar vol woorden mee om zinnen mee te bouwen. Er is een meeschrijfgedicht. Helena Jansz speelt met woorden. En Kees Jan Sierhuis geeft een workshop gedichten voordragen om 16.00, daarvoor kun je je aanmelden via woordkunst@zpink.nl.

Lezen – Woordkunst om te lezen is er ook natuurlijk. Wie zelf een boek of bundel heeft uitgebracht, kan die komen verkopen. En wie een boek uit heeft, kan die komen ruilen voor een andere bij de ruiltafel. Ook zullen er KinderZwerfboeken te vinden zijn.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

en blijf op de hoogte van de activiteiten van ZPINK

Je hebt je succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!